Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Tanfolyam

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Tanfolyam 31 - 34

31.  Gyermeknevelési tanfolyam
A tanfolyam segítségével megtanulhatod, hogy biztosíts a gyermeknevelés mellett időt a pihenésre a szórakozásra és a házimunkára. Ráadásul mindezt úgy, hogy gyermeked se szenvedje kárát!
(tanfolyam, baba, kismama, gyermeknevelés)
32.  AlbasoftTraining Oktatóközpont Kft
1990 óta informatikai képzéssel és vizsgáztatással foglalkozunk. ECDL és ECDL Start képzéseket is indítunk, és 2001 óta hivatalos ECDL vizsgaközpont vagyunk. Informatikához kapcsolódó OKJ-s képzések oktatásával és vizsgáztatásával is foglalkozunk. Többek között még Windows, Office, AutoCad, Photoshop programok kezelését oktatjuk.A Tilopax Felnőttképzési Információs Rendszer forgalmazása is tevékenységeink közé tartozik
(számítástechnikai képzés, ECDL OKJ)
33.  Budapesti OKJ-s Műköröm tanfolyam
Miért érdemes jelentkezni a budapesti műköröm tanfolyamunkra? 1. Mert a tanfolyam helyszíne Budapesten lesz, s így nem kell Önnek más városokba utaznia, így időt és pénzt takaríthat meg. 2. Mert a tanfolyamot tartó cégek Önért versenyeznek és legjobb lehetőséget tudja majd kiválaszani, az ajánlatok közül.
(műköröm tanfolyam, budapest)
34.  LINUX TANFOLYAM kezdőtől a haladó szintig intenzív formában, Bp-en
LINUX TANFOLYAMOK KEZDŐTŐL HALADÓ SZINTIG, hétvégeken, INTENZÍV FORMÁBAN Budapesten. Gyakorlat-centrikus képzés, kiváló parkolás, sajátkidolgozású jegyzetek. Regisztráció emailben lehetséges, indgyenesen. LINUX kezdőknek (operátor) 1 nap LINUX rendszeradmin I. 3 nap LINUX levelező szerver OKTATÁS lA kevés szabadidővel rendelkező informatikusok, vállalkozók, rendszergazdák átképzése, oktatása esetén ajánljuk a képzésünket..
(web linux kernel debian suse novell oktatás tanfolyam képzés érettségi)

Találati lap:     1   2   3   4   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!