Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Tanfolyam

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Tanfolyam 11 - 20

11.  Métisz Nyelvstúdió és Nyelvvizsgahely - XVI. ker.
Tanuljon nyelvet ott - ahol azután nyelvvizsgázhat is! Nálunk államilag elismert BME nyelvvizsgát valamint a TELC nyelvvizsgát tehet. Nyelvvizsgafelkészítőinken kívül: akkreditált ANGOL, NÉMET, OLASZ és SPANYOL max. 6 fős létszámú tanfolyamokat szervezünk a XVI. kerületben.
(BME nyelvvizsga - TELC nyelvvizsga - Akkreditált ANGOL, NÉMET, SPANYOL, OLASZ nyelvtanfolyamok - XVI. kerület)
12.  Topschool Oktatóközpont
Számítástechnika tanfolyamok kezdőtől haladó szintig minden korosztály számára! Tanfolyami kínálatunkból: Webszerkesztés, Webprogramozás, PHP, MySQL, JavaScript, Programozási alapismeretek, Windows programozás,Server 2005, Flash, ActionScript, Photoshop, CorelDraw, Adobe Illustrator, stb. Tanfolyamok indulnak hétköznap és hétvégén is!!!!
(tanfolyam, számítástechnika, oktatás, képzés,)
13.  Eredményorientált, gyakorlatközpontú, egyéni oktatás informatikából
Ugye Te is ismersz olyan embereket, akik remekül elboldogulnak az informatika világában, mert tanulmányaik során alapos képzésben volt részük, vagy már klaviatúrával az ölükben születtek :-)? Ha úgy érzed, hogy a Te informatikai tudásodból is többet ki lehetne hozni egy jó magántanár segítségévek, akkor érdemes pár percet szánnod arra, hogy ellátogatsz weblapunkra. Itt végre Te is megtanulhatod azokat bevált, informatikai trükköket, amik a legjobb eredményeket hozzák számodra, ráadásul anélkül, hogy a fele királyságodat drága tanfolyamokra kellene elköltened..
(oktatás, magántanár, informatikából korrepetálás, vizsgafelkészítés, php, ecdl, okj)
14.  Benkő Ingatlanstúdió - Ingatlanszakmai OKJ-s képzések
A Benkő Ingatlanstúdióban közép és emelt szinten szerezhet OKJ-s ingatlanszakmai képesítést. Közép szinten ingatlanközvetítő, értékbecslő, társasházkezelő szakmákból, valamint emelt szinten ingatlankezelő és ingatlanvagyon-értékelő szakmákból. Intézményünkben vizsgagaranciával magas szakmai színvonalon, kedvező áron szerezhet piacképes végzettséget. Részletekért látogassa meg oldalunkat! http://www.benkoingatlan.atw.hu/
(Ingatlanközvetítő tanfolyam, értékbecslő tanfolyam, OKJ képzés, társasházkezelő tanfolyam, ingatlankezelő tanfolyam, emelt szintű ingatlanvagyon-értékelő tanfolyam, ingatlanos képzés)
15.  Tőzsde - pénz - siker
Tanuld meg a sikeres tőzsdézés szabályait és legyél anyagi független!
(tőzsde pénz siker gazdagság milliomos gondolkodásmód Kiyosaki)
16.  oktatás,tanfolyam,felnőttképzés,szakképzés
Az új XXI. század azzal köszöntött ránk, hogy valamennyiünket szembesített azzal, hogy a tudás a legjobb befektetés. Aki képtelen megújulni, nem tud rugalmasan gondolkodni, nem tud önmaga számára újabb és újabb célokat kitûzni, és nem tud saját céljainak megvalósítására tudatosan felkészülni, az önmaga alatt vágja a fát. Ez mindenki számára rendkívül nagy nyomás, mert a sokat hangoztatott ”élethosszig tartó tanulás” szisztéma nem csupán egy tetszetôs, divatos kifejezés, hanem nagyon kemény követelmény. Talán eddig még bele sem gondoltunk, de soha ezelôtt az emberiség történetében, egyetlen egy generáció sem szembesült azzal, hogy valóban élete végéig kelljen majd tanulnia.
(oktatátanfolyam,szakképzéss,)
17.  Diák Autósiskola
Autós-motoros jogosítvány a Nyíregyházi Bánki Középsikolában. On-line (MSN) kresz oktatás. Vezetés délelőtt-délután-hétvégén is.
(Jogosítvány, jogsi, autósiskola)
18.  Spanyoltanulás az interneten
Hasznos anyagok online spanyoltanuláshoz. Interaktív nyelvtani tesztek, alapvető szókincs és kifejezések, szógyakorló, videók átirattal és magyar fordítással, webrádió-gyűjtemény, akasztófajáték spanyol szólásokkal, közmondásokkal.
(spanyol, nyelvtanulás, tesztek)
19.  OKJ-s Műköröm tanfolyam
OKJ-s Műköröm tanfolyam. OKJ-s bizonyítványt nyújtó képzésünkön a hallgatók 4-6 hónap alatt elsajátíthatják az elméleti és gyakorlati alapokat.
(Műköröm műköröm tanfolyam okj)
20.  1.számú ATI Autósiskola Budapest Bécsi úton hivatalos weblapja
Jogosítvány oktatás az ATI GKT KFT autós és motoros oktató és vizsgabázisán szerezzél te is jogosítványt!! Autós és Motoros jármüvezetö képzés a Bécsi Úti ATI GKT KFT Az első Jogosítványt oktató ATI ami 40 éve alakult meg az autó és motor vezetést megtanulni szándékozok jogosítvány oktatására!
(autósiskola, jogosítvány, autosiskola, jogositvany, oktatás, ati, autó, motor, auto, jogsi,)

Találati lap:     1   2   3   4   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!