Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Szolgáltatás

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Szolgáltatás 51 - 60

51.  Hastánc oktatás fellépések rendezvényeken
hastánc oktatás alacsony árakon fellépés mindenféle rendezvényen igényes műsor
(yadea hastánc fellépés fellépések arab egyiptom török oktatás weblap keleti Szolnok Martfű Tiszaföldvár Cegléd Rákóczifalva Cibakháza Szajol Törökszentmiklós Kengyel Jász-Nagykun-Szolnok születésnap névnap rendezvények)
52.  Hitelek-Biztosítások.hu
Hitelek, biztosítások és kombinációik...
(hitelek, biztosítások,)
53.  BowdenDoktor
Minden típusú gépjárműhöz bowden, spirál készítése, javítása.
(bowden, spirál, ablakemelő, kawaszati)
54.  Minden ami szállás és bérles nem csak magyar országon.
Itt megtalálhat minden olyan informáciot amire szüksége lehet akár egy jo nyaraláshoz is.
(Szállás, Bérlemény, Albérlet, Eladó, Kiadó, Forum)
55.  Állás, állásajánlat,karrier, munkaerő közvetítés - Job-Center Kft
Munkaerő toborzás, -kiválasztás, fejvadászat (direkt keresés) az asszisztensi poziciótól a felsővezetői szintig. Munkaalkalmassági teszt, online-hirdetés, és személyzeti tanácsadás. Szolgáltatásunkat a munkaadóknak anyagi kockázat nélkül, garanciával, munkavállalók részére pedig díjmentesen nyújtjuk. Tanácsadóink a gazdasági élet több területén (informatikai, gazdasági, egészségügyi, építőipari, logisztika, marketing, gyártás, kereskedelem) nagy munkatapasztalattal bírnak, így garantálni tudjuk, hogy a partnereinkkel kapcsolatba lépő kollégánk átfogó ismeretekkel rendelkezik az adott szakterületen. Miért minket válasszon? Mert 100%-os sikerdíjjal, akár 6 hónap garanciával, 4 körös szűréssel kiválasztott munkatársa, talán már két hét múlva munkába állhat! "Mert mi nem csak közvetítjük, de képviseljük is a 21.századi értékeket!"
(állás, állásajánlat, hirdetés, álláshirdetés, munka, munkaerő közvetítés, karrier, tanácsadás, HR, fejvadászat, önéletrajz minta, toborzás, teszt)
56.  Tendermester - Pályázatírás
Testreszabott komplex pályázatkészítési szolgátatás, elsősorban kis-, és középvállakozások részére.
(pályázat, pályázat írás, pályázat készítés)
57.  STOMEX Pénzügyi Tanácsadó és Befektetési
Ingyenes előadásaink főbb témái: az öngondoskodás fontossága, pénzügyi, befektetési ismeretek és gyakorlati alkalmazása, különböző élethelyzetek és célok, megoldási javaslatok. Magyar tulajdonú, független, a jelen és a jövőbeni pénzügyi tanácsadásra és tervezésre szakosodott társaság vagyunk, a biztosítási és banki szolgáltatások teljes palettáját is kínáljuk - anyagi biztonság, elvárt nyereség, adókímélő megoldások, pénzügyi tervezés
(pénzügyi, befektetési, tanácsadás, tanácsadó, pénzügyi tervezés, adó megtakarítás, öngondoskodás, hitel, befektetési ismeretek,nyereség, biztosítás, nyugdíj,)
58.  Háziangyal rendezvényszervezés
Családi és közösségi rendezvény szervezés (esküvő, eljegyzés, születésnapi buli, gyerekzsúr, aranylakodalom, keresztelő, party, kisebb céges rendezvény, stb.), meghívó és köszönetajándék készítés, étkészlet és dekoráció kölcsönzés.Készítünk Tiffany lámpákat és ajándéktárgyakat rendelésre, tiffany készítés alapjai tanfolyamunkon megtanítjuk. Háziangyal - segítünk minden családi ünnep lebonyolításában.
(rendezvényszervezés, esküvő,szervezés, meghívó, ajándék, köszönetajándék, tiffany, tanfolyam)
59.  www.Tűzzsonglőr.hu
Tűzzsonglőr előadás Dobja fel a hangulatot rendezvényén egy teljesen egyedülálló tűz-zsonglőr produkcióval! Előadásainkban a hatalmas tűz jelenléte, és az előadók tánca nyújtja közönségünknek a látványt. Ezen felül nem csak egy szimpla sorrendi koreográfia, hanem egy történet eljátszása nevetteti, vagy gondolkoztatja el a nézőket, esetenként a közönség bevonásával. www.tűzzsonglőr.hu Érd: 70/266-1989 Web: http://www.tuzzsonglor.hu
(zsonglőr, tűzzsonglőr, előadás, produkció)
60.  Credit Cards Online
Online kredit kártya kiváltás és összehasonlító táblázatok.
()

Találati lap:     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!