Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Szolgáltatás

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Szolgáltatás 91 - 100

91.  Karrier, állás, álláshirdetés, állásajánlat, álláslehetőség, távmunka
Többszáz állásajánlat, számtalan munkaadó cég álláshirdetése található nálunk. A jelentkezéshez még csak regisztrálni sem kell! álláskeresők részére a szolgáltatásunk teljesen díjmentes.
(Karrier, állás, álláshirdetés, állásajánlat, álláslehetőség, távmunka)
92.  Autóriasztók és lakásriasztók A-tól Z-ig
Lakásriasztók és autóriasztók kis és nagykereskedelme, telepítése. Az egyszerűtől a komplexig minden megtalálható. Vidékre csomagküldés.
(autóriasztó, riasztó, immobiliser, indításgátló, Can Bus riasztó, ablakemelő, GSM pager, közponi zár vezérlő, lakásriasztó, beszélő, GPS, pager, gsm pager, riasztó, autóriasztó, lakásriasztó, motorriasztó, biztonság, ablakemelő , modul , CAN BUS)
93.  Regionális reklám oldal
Regionális reklám oldal, ingyenes hirdetési lehetőséggel. Teljes körű webszolgáltatás. Tanácsadás, tervezés, megvalósítás. Link és bannercsere.
(regionális reklám oldal, ingyenes apróhirdetés, céges hirdetés, cégadatbázis, webhosting, weblapszerkesztés)
94.  ÍrFutár - Nemzetközi Futárszolgálat
Pontos, gyors és rendszeres közúti szállítás Írország és Magyarország között!
(áruszállítás, csomag, csomagszállítás, Európai Unió, élőállat szállítás, futár, futárszolgálat, fuvarozás, gyűjtőfuvarozás, házhozszállítás, Anglia, Írország, nemzetközi, szállítmányozás)
95.  1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. II. emelet 16
BRAVE NYELVISKOLA Tanulói elégedettség garantálva Amerikai angol vagy Arab nyelvtudást szerezhet pár hónap alatt garantálva ( super Nyelv). A mi iskolánk a tudás szigete kellemes, nyugodt, barátságos környezetben. Anyanyelvi tanárokon kívül modern DVD és audió technológiát biztosítunk magas szintű tudást igénylő tanulóink számára. Ezen belül különböző kurzusokat ajánlunk kezdő szinttől a felsőfokúig. 1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. II. emelet 16. tel.: 06 20 5544551 06 30 6174996 Email.: [email protected], [email protected] www.bny.bravehost.com
(amerikai angol,arab nyelv,nyelviskola,american english,arabic language school)
96.  ELITYDE - Üzlet, nyomda, irodai papíráru
Nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező cég várja leendő partnerei jelentkezését 3 üzletágával: Üzleti partnerkeresés Online nyomdastúdió Irodai papíráru gyártás és forgalmazás
(üzlet, üzleti patner, nyomda, kötészet, irodaszer, árajánlat, dosszié, papíráru, üzlettárs)
97.  ProfitTrend - a pénzügyi megoldás
A ProfitTrend Kft. abból a célból jött létre, hogy független befektetési és finanszírozási termékeket közvetítsen ügyfelei számára. Minden személynek vannak pénzügyei, legyen az magán vagy akár jogi személy. És ahol pénzügyek vannak, ott bizony gyakran pénzügyi problémák is akadnak. Ezeknek a problémáknak a megoldására hoztuk létre a ProfitTrend Kft-t. Ha Önnek finanszírozási gondja akad, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk segít megoldást találni a hitelek világában. Ha meglévő tőkéjét, vagy éppen összespórolt pénzét szeretné megfelelő biztonságban tudni, kiemelkedő hozam mellett, széles kínálatot tartalmazó befektetési termékpalettánk által tudjuk a legmegfelelőbb konstrukciót ajánlani. Magyarországon nagyon sok hitelközvetítő cég működik, de kevesen tudnak hitelt közvetíteni külföldi állampolgárok részére, ezért kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partneri viszonyt kizárólag olyan cégekkel alakítsunk ki, akik rugalmasan, rövid határidőn belül tudnak hitelt nyújtani devizakülföldi magánszemélyek illetve cégek számára is. Befektetési palettánkon megtalálhatók mind a rövid, mind pedig a közép, illetve hosszabb időtávra alkalmas pénzügyi konstrukciók. A megkötött befektetési termékek folyamatos menedzselésével biztosítjuk a kiemelkedő hozamot ügyfeleink számára. Küldetésünk legfontosabb részének azt tartjuk, hogy az emberekkel megismertessük azokat a lehetőségeket, melyek potenciálisan rendelkezésükre állnak, és adaptáljuk azt a pénzügyi kultúrát, mely a nálunk fejlettebb országokban mára már természetesnek számít.
(befektetés, tőzsde, nyugdíj, profit, megtakarítás)
98.  Totalapro.hu
Ingyenes online apróhirdető rendszer.
(apróhírdető, hírdetés, apró, apróhírdetés, hírdetőrendszer, apróiírdető, hirdetés, apró, apróhirdetés, hirdetőrendszer)
99.  Könyvelő Iroda | Könyvelés Adóbevallás Bérszámfejtés Adótanácsadás Adótanácsadó
Vállalkozásunk könyvelő iroda szolgáltatást végez. Ennek keretében feladatunk az egyszeres, a kettős könyvelés, az elektronikus adóbevallás, a bérszámfejtés, az adótanácsadás, a hatóság előtti képviselet, továbbá az éves mérleg, az éves beszámoló illetve a számviteli politika elkészítése.
(könyvelő iroda, könyvelés, adóbevallás, bérszámfejtés, adótanácsadás, könyvelő, adótanácsadó)
100.  Üzleti linkek
Magyarországi üzleti hírek és nemzetközi üzleti információk. Bank, biztosítás, lízing hitelügyintézés, befektetési alap, marketing reklám és könyvelés könyvvizsgálat. Irodaházak és munkaerőpiac. Üzleti adatbankok, B2B piacterek és webárúházak. Üzleti ajánlatok, adótanácsadás és pénzügyi befektetési tanácsadás. Céginformációk. Magyar állami szervek és nemzetközi pénzügyi szervezetek
(üzlet, üzleti, üzleti élet, vállalkozás, pénz)

Találati lap:     1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!