Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Vállalkozás

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Vállalkozás 41 - 50

41.  Puskás András Magánnyomozó
Magánnyomozó az élet minden területére. Partnerhűség, házasságtörés ellenőrzése, titkos figyelés, követés, azok dokumentálása, eltűnés, adatgyűjtés, tanúk felkutatása, drogproblémák kezelése, drogsegély, személy- és vagyonvédelem, munkaadói érdekvédelem, továbbá a magánnyomozás speciális feladatai.
(Magánnyomozó, magánnyomozó iroda, nyomozóiroda, magándetektív, magán detektív iroda, hűség, hűtlenség, megcsalás, partnerhűség, házasságtörés, figyelés, titkos figyelés, életmódvizsgálat, eltünés, adatgyűjtés, tanúkutatás, hamisított termékek)
42.  Westa Biztosítási Alkusz Kft.
Köszönöm a lehetöséget és a segitséget!!!Szép napot nektek!!
(Biztositás,Felelőség biztositás,Hitelügyintézés,)
43.  Ifotech Anti Graffiti System
Az Ifotech Kft. a mintegy 20 éve a graffiti eltávolítás és védelem területén működő svéd Trion-Tensid AB. termékeinek kizárólagos importőre, és magyarországi forgalmazója, valamint a cég által kifejlesztett know-how alkalmazója. Szoros kapcsolatot tartunk a szintén AGS termékekkel dolgozó németországi Tensid Deutschland céggel. Rendelkezünk a feladatok ellátására szükséges szállítójárművekkel, infrastruktúrával, tisztítószer raktárkészlettel, megfelelő anyagi háttérrel az új munkák beindításához, képzett szakembergárdával, valamint a szükséges magas és alacsony nyomású szóró berendezésekkel. Fontosnak tarjuk, hogy kiemelt helyszíneknél főleg a közerkölcsöt sértő garaffitiket megrendelőink, valamint a közönség megnyugtatására minél gyorsabban eltávolítsuk. Ezért Budapesten, illetve a megyeszékhelyeken a megkeresést követő 2 órán belül a mentesítést el tudjuk kezdeni.
(graffiti, homlokzattisztítás, homlokzatvédelem, graffiti eltávolítás)
44.  Pranczék Könyvelő Iroda Kft
könyvelés - könyvszakértői háttérrel, hatóságok előtti képviselet, számviteli tevékenység, tb ügyintézés, hitelkérelmek készítése, hitelek kiközvetítése, illeték szakértés, cégek beolvasztása, cégek alapítása, cégek végelszámolása, szabályzatok készítése jogi háttérrel, pénzügyi tanácsadás, adótanácsadás, adószakértés, ügyviteli tanácsadás, teljes körű átvilágítás (monitoring), webdesign, kereső optimalizálás, weboldal készítés, domain név és tárhely szolgáltatás
(könyvelés, könyvelő iroda, adótanácsadás, webdesign,)
45.  Nincs még elege abból hogy egyik fieztésnaptól a másikig él
Távmunkában, otthoni online irodából, interneten irányított üzlet. Ahhoz, hogy ura légy saját életednek időre, pénzre és egészségre van szükséged. Nagyon kevés ember van, aki mindhárommal rendelkezik, mi viszont segítünk hogy mindezt elérd.
(távmunka, munka, állás, wellness, otthoni munka, internetes munka, fogyás, alakformálás, fizetés, túlsúly, wellness üzlet, üzleti, mlm, marketing, network marketing, vállalkozás, herbalife, sport, pénz, antioxidánsok, immunerősítés, nyugdij, táplálkozás)
46.  hajtástechnika
Társaságunk hajtástechnikával foglalkozik. Ha az alábbi területek bármelyikén korrekt partnert keres, keresse fel honlapunkat: szíjhajtás és elemei lánchajtás és elemei tengelykapcsolók villanymotorok fetűzhető hajtóművek nagyméretű osztott csapágyak seervomotork és szabályozás, vezérlés gépalkatrészek Ne menjen tovább, mi vagyunk a megfelelő cég az Ön számára...
(szíjhajtás, lánchajtás,tengelykapcsoló,villanymotor, csapágy,hajtómű)
47.  Kocsi Könyvelő Iroda Könyvelés Adótanácsadás
Kocsi Könyvelő és Számviteli Szolgáltató Kft. Könyvelő Iroda teljes körű számviteli szolgáltatást nyújt, könyvvizsgáló, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő és ügyvédi háttérrel. Könyvelés, mérlegkészítés, adótanácsadás, cégalapítás, adóbevallás, bérszámfejtés, könyvvitel, TB. ügyintézés-képviselet, Budapesten.
(könyvelés, könyvelő, bérszámfejtés, bérszámfejtő, mérlegképes, könyvelői, könyvelő, iroda, adó, adóbevallás, adótanácsadás, pénztár, mérlegkészítés, számvitel, számviteli ügyintézés, könyvvitel, Budán, pénzügy, cégalapítás, Budapesten, bevallás, beszámoló)
48.  EuroMACC ügyviteli fejlesztések
EuroMACC integrált ügyviteli, számlázási és ügyfélkezelési rendszereinek bemutatása
(ügyvitel számlázás ügyfélkezelés dokumentumkezelés rendszerek ügyfélkapu outsourcing elektronikus)
49.  Smira Media Guard
helyszínbiztosítás,film ,reklám,engedélyek beszerzése,örzés,lengyel péter,márki györgy
(helyszínbiztosítás,film ,reklám,engedélyek beszerzése,örzés lengyel péter,márki györgy)
50.  Hatékonyságakadémia
A Hatékonyság Akadémia célja, hogy átfogó támogatást nyujtson KKV-nak a hatékony Webes jelenlét megteremtésében, a professzionális cégvezetésben és a sikeres értékesítésben. A 3 kulcs terület kialakításában előtérbe helyezzük a fejlődőképesség, a növekedési potenciál és az alkalmazhatóság képességének fejlesztését. Iratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet a kulcsterületekről: www.hatekonysagakademia.hu. Hírlevelünknek a SIKERMAGAZIN elnevezést adtuk, mely folyamatosan tárgyalja az általunk felölet területeket. Fontos megjegyzés, hogy minden hírlevélben és tájékoztatásban a mindennapi életből merített történetek és esettanulmányok dominálnak, minden esetben a közérthetőségre fókuszálva. Ezeken felül, a SIERMAGAZIN olvasó táborának rendszeresen jelentős kedvezményeket nyujtunk infó termékeinkből, nyílt és zárt tréningjeinkből.
(Vállalkozás, marketing, hatékonyság, KKV, siker)

Találati lap:     1   2   3   4   5   6   7   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!