Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Építkezés

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Építkezés 1 - 10

1.  Szeretne Ön saját szivárványt?
Szeretne Ön is saját szivárványt? Nincs akadálya: van egy csodálatos anyag, mely alkalmas rá, hogy abból Önnek saját szivárványa lehessen: AZ ÜVEG Ha Ön szereti a színes, szivárvány színeiben pompázó fényt; a tiszta, világos, átlátható tereket; ha szereti a világosságot; akkor további információkért látogasson el honlapunkra --> http://crystallcastle-uvegvilag.com
(üveg,üveg-kerámia, radiátor burkolat,fűtőtest, tolóajtó, üvegajtó,)
2.  Építőapró - Ingyenes apróhirdető oldal
Építőapró - Ingyenes építőanyagokkal foglalkozó apróhirdető oldal
(építkezés, építés, építőanyag, apró, apróhirdetés, hirdetés, kivitelezés,)
3.  Blaskó és Társa Bt
Műgyanta, műgyantázás, iparipadló készitése ! Festés-mázolás !
(műgyanta,műgyantázás,festés-mázolás)
4.  Makita gépkölcsönző
Praktikus Kft. - Gépforgalmazás, kölcsönzés és szervíz
(gépkölcsönző, gépszervíz, kerti gépek, makita, barkácsgép, szerszámgép)
5.  online építőanyag cégadatbázis
Termékek szerint csoportosított építőipari termékekkel foglalkozó céges adatbázis.
(építőanyag, adatbázis)
6.  Hi-Tech M. Kft
Cégünk kutatással és fejlesztéssel is foglalkozik. A szabadalmas mérőeszközt, amit most fejlesztettünk ki a hulladékgazdálkodás területén alkalmazhatják, és a tömegarányos fizetést teszi lehetővé. Bevezetésével eredményesebbé tehetik a szelektív hulladékgyűjtést is. A másik terület, amivel foglalkozunk, az intelligens otthonok tervezése, és kivitelezése. Ez ma már nem utópia, az utóbbi évtizedben végbement árcsökkenésnek köszönhetően egyre szélesebb körben elérhető valóság. Építkezésre megfigyeléshez (kültéri):349.900.-Ft + Áfa! Családi csomag (beltérre):249.900.-Ft + Áfa! Tartsa szemmel környezetét, munkaterületét! Bárhonnan bármikor!
(mérés, mérleg, műszer, intelligens otthon, otthon, villanyszerelés, érintésvédelem, kamerák, megfigyelés, solár technologia, hulladékszállítás, hulladékgazdálkodás, tömegmérés, automatizálás, világítás, intelligens lakás, épületautomatizálás, riasztó,)
7.  Pannon Műhely Generálkivitelező Kft.
Budai és budakörnyéki ingatlanok generálkivitelezése. Honlapunkon a Pannon Műhely kft. bemutatása mellett korszerő anyagokat és technológiákat ismerhet meg, kereshet az építés-kivitelezésre vonatkozó aktuális törvények, jogszabályok között.
(kivitelezés, generálkivitelezés, családi ház, társasház, ingatlan, budai, budaörnyéki)
8.  Kőműves - Burkoló
Vllalok kőműves,burkoló,festőmunkát.Felujitást építést kissebb munkákat is elvégzem.Bp és Pest megyében.
(kőműves burkoló festő bontás ingatlan falazás betonozás tapétázás mázolás befektetés hőszigetelés dryvit vízszigetelés térkő ytong felujitás építés tető ács villanyszerelés vízszerelés takarítás)
9.  Budapest
LAKÁSFELÚJÍTÁS! Megbízható: KŐMŰVES nagy szakmai gyakorlattal és referenciákkal: LAKÁSFELÚJÍTÁST, átalakítást, BURKOLÁST vállal! KŐMŰVES, BURKOLÓ munkák! www.rikk.mlap.hu T: 06-20-915-88-93.
(KŐMŰVES,BURKOLÓ munkák!)
10.  Szigetelés - hőkamera - hőtérkép
Épületek utólagos szigetelése, talajnedvesség elleni szigetelés, hőkamerás hőtérkép készítés. Vizes falak vegyi, vagy mechanikus szigetelése valamint pincék, földalatti helyiségek szigetelése.
(szigetelés, hőkamera, hőtérkép)

Találati lap:     1   2   3   4   5   6   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!