Itt adhatod hozzá a kedvenceidhez!

 

 

Egészség

FőoldalWeblap regisztrálásKapcsolat

 
Egészség 71 - 80

71.  Gógymasszázs, frissítő és relaxációs masszázs
Bassó Szilvia masszőr, Anni Szépségszalon és Egészségcentrum Budapest, II. ker. Pengő u. 2. Gyógymasszázs: orvosi javaslatra történő mozgásszervi megbetegedéseknél Frissítő masszázs:svéd masszázs alkalmazásával végzett élénkítő kezelés, serkenti a vér- és nyirokkeringést, a görcsös izmok ellazulását. Relaxációs masszázs:Kellemes, nyugtató hatású illóolajokkal végzett masszázs aromaterápiaként is hat, ellazít, oldja a feszültséget, stresszt. Izomlazítás, szorongás és alvászavar esetén is jótékony hatással bír
(masszázs, masszőr, gyógymasszázs, frissítő masszázs, svéd masszázs, relaxációs masszázs)
72.  Tisztavíz Üzletház :: TISZTAVÍZ, VÍZTISZTÍTÁS, OZMÓZIS, VÍZTISZTÍTÓ, TISZTAVIZ, VÍZSZŰRŐ, RO VÍZ
A Tisztavíz Üzletház a TISZTAVÍZ fogyasztásának elősegítésére, az OZMÓZIS jelenségén alapuló RO rendszerű VÍZTISZTÍTÓkkal áll partnerei rendelkezésére.
(Tisztavíz Üzletház :: TISZTAVÍZ, VÍZTISZTÍTÁS, OZMÓZIS, VÍZTISZTÍTÓ, TISZTAVIZ, VÍZSZŰRŐ, RO VÍZ)
73.  Anaharta masszázs és jóga tanfolyam
Mozgásterápia, Masszázsterápia, Jobb agyféltekés rajzterápia - a test, a lélek, a szellem hármas egysége. Nevem Dorogi Andrea,foglalkozásom természetgyógyász, alternatív mozgás és masszázs terapeuta. Hatha és Luna jógát,Waitankungot és jobb agyféltekés rajztanfolyamot tanítok. A thai masszázs és talpreflexológia területén foglalkozom,egyéni méregtelenítő kúrákat írok.
(Jóga, mozgásterápia)
74.  Dr. Kelemen Csaba szülész-nőgyógyász honlapja
Terhességgel, szüléssel, nőgyógyászati betegségekkel kapcsolatos információk, linkek, letöltések, képek, az orvos válaszol rovat. Számomra fontos az orvos-beteg kapcsolatban a közvetlen hangnem, a partneri viszony.
(szülész, nőgyógyász, terhesség, rákszűrés)
75.  Patika Tolmács- Expediáljon 12 nyelven!
A Patika Tolmács egy sajátos rendszerű, 12 nyelvű szituációs szótár, amely kifejezetten gyógyszertárak számára készült. Segítségével az expediálók a külföldi betegeket is félreértések nélkül kiszolgálhatják. Nyelvtanulás nélkül, azonnal.
(patikatolmács, patika, tolmács, gyógyszertár, külföldi, beteg, turista, expediáljon, 12, nyelven, expediál, expediáló, idegen, biztonságos, kommunikáció)
76.  dr.Nona védjegyes holt-tengeri termékek
dr.Nona a termékeiben felhasználta elődeink régen elfelejtett receptjeit és az egészen új, a világon egyedi technológiát is, mely alapjául az értékes természeti alkotóelemek, a Holt-tenger szerves ásványi együttese, ökológiailag tiszta növényi készítmények, Franciaországban és Svájcban gyártott aromás kivonatok és olajok szolgálnak. A technológia egyedülállósága a Holt-tenger ősi baktériumának a megmunkálása és szerves anyagának felhasználása minden készítményben.
(dr.Nona,holt-tengeri,ősbaktérium, természetes, megoldás,betegség, egészség,pikkelysömör,étrendkiegészítő,kozmetikum,iszap,só,bőrbetegség)
77.  Spa méregtelenítés
Egészséges vagy csak azt hiszi? Már betegségek gyötrik? Megoldást vagy lehetőséget keres egészségének megőrzésére? Szeretné enyhíteni vagy akár megszüntetni betegségének tüneteit? Nem szeretne otthonából kimozdulni, egyszerű, fájdalommentes, ám mégis hatékony megoldásra vágyik?
(Egyszerű, kényelmes, hatékony)
78.  1094 Budapest, Tűzoltó u. 70
A hét minden napján (hétvégén is) reggel 8 órától este 22 óráig állunk betegeink rendelkezésére. Kedvező fogászati árak mellett magas szakmai színvonallal és korszerű fogászati technológiával várjuk betegeinket Esztétikai és konzerváló fogászat, preventív fogászat, gyermek fogászat, fogágybetegségek kezelése Fájdalommentes foghúzás, gyökérkezelés megbízható és erős érzéstelenítéssel (ULTRACAIN). Ingyenes fogorvos i állapot felmérés és szaktanácsadás Gépi - rendelői fogfehérítés (Litex 685 Plasma lámpa) vagy otthoni fogfehérítés (TresWhite)
(Fogorvosi ügyelet, fogorvos, fogászat)
79.  Az egészséges életmód szakértői – VitaShop
Vitashop | aminosavak, ásványi anyagok, fehérjék, zsírégetők, izomtömeg-növelők, teljesítmény-fokozók, multi-vitaminok, edzéstervek. Ajándékozzon egészséges termékeket szeretteinek.
(vitashop, aminosavak, ásványi anyagok, fehérjék, zsírégetők, izomtömeg-növelők, teljesítmény-fokozók, multi-vitaminok, edzéstervek, testépítés, egészség)
80.  Gyógytorna-Szevermed-gyógytorna,gerincsérv-McKenzie-McKenzie módszer-gyógymasszázs-gerincbántalmak-hátfájás-derékfájás-gerinc
Gyógytorna a speciális szakterületünk amely a hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, gerincsérv kezelése konzervatív úton: gyógytorna , gyógymasszázs , Mckenzie módszer, Mckenzie torna. Egészségügyi magánrendelőnk Szevermed Egészségügyi Rehabilitációs Kft-nél válasszon az alábbi kezeléseinkből:: gyógymasszázs, gyógytorna, gerincsérv, McKenzie, McKenzie módszer, gyógymasszázs, gerincbántalmak, hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, fő tevékenysége a gerinc megbetegedések diagnosztikája, konzervatív kezelése, az esetleges műtétekre való felkészítés és utókezelés.
(gyógytorna, gyógymasszázs, gerincbántalmak, gericsérv, McKenzie, Mckenzie módszer, hátfájás, gyógymasszázs, reumatológia, ortopédia, schroth, kezelések, gerinctorna,)

Találati lap:     1   2   3   4   5   6   7   8   

Főoldal    |    Weboldal regisztrálás    |    Kapcsolat

100lap.hu a Webkatalógus © 2006 | Médiaajánlat


Keresgélned sem kell!